Blogs

Iedere maand publiceren wij een handige blogs over onderwerpen die een relatie hebben met telecom en glasvezel. Wilt u op de hoogte worden gehouden van de publicatie van nieuwe blogs? Meld u dan hier aan voor onze nieuwsbrief.

Individuele versus collectieve aanpak glasvezel? Collectief is slimmer!

Individuele versus collectieve aanpak glasvezel? Collectief is slimmer!

Niemand ontkent dat glasvezel de toekomst heeft. Het is vrijwel voor alle bedrijven relevant en noodzakelijk om nu na te denken over het gebruik van glasvezel voor een betrouwbare en snelle internetverbinding. En op een bedrijventerrein is het eigenlijk niet meer dan logisch om te kiezen voor een gemeenschappelijk aanleg van een eigen glasvezelnetwerk.

Lees meer
Niet experimenteren met betrouwbaarheid

Niet experimenteren met betrouwbaarheid

Veilig en betrouwbaar online zakendoen is essentieel voor iedere organisatie. Communicatie tussen uw leveranciers, partners, klanten en collega’s moet soepel verlopen. Met glasvezel kiest u voor een kwalitatief hoogstaand netwerk met een ultrahoge beschikbaarheid (uptime) van meer dan 99,9%. Zo heeft u optimale digitale bereikbaarheid.

Lees meer
Verbied tractoren op de digitale snelweg!

Verbied tractoren op de digitale snelweg!

De Nederlandse overheid is verantwoordelijk voor de aanleg van snelwegen. De overheid bepaalt wie er gebruik van mag maken en wat de spelregels voor de weggebruikers zijn. Op de ene snelweg is de maximumsnelheid bijvoorbeeld 100 km/u en op de andere mag u 130 km/u rijden. Ook bepaalt de overheid welke type weggebruikers worden toegelaten op de snelweg. Geen voetgangers en fietsen, en in de meeste gevallen geen tractoren. Afijn, die laatste groep weggebruikers voelde een dringende noodzaak om twee weken geleden aan deze spelregel geen gehoor te geven en zo de langste file (800 km?) allertijden te veroorzaken.

Lees meer
Een speciale bril voor kleine lettertjes

Een speciale bril voor kleine lettertjes

U kent dat vast wel. U heeft een mooi product gekocht of een mooie dienst afgenomen en achteraf leest u – indien echt nodig – pas de kleine lettertjes. En ik kan u verzekeren, die lettertjes zijn niet voor niets zo klein; bij een meningsverschil zullen zij daarom vrijwel nooit in uw voordeel uitpakken.

Lees meer
Hand in hand met ondernemers

Hand in hand met ondernemers

Experts zijn het erover eens dat het gebruik en daarmee de afhankelijkheid van digitale informatie en/of diensten de komende decennia fors zal toenemen. In de afweging over de beste oplossing voor een bedrijfszekere internetverbinding bent u glasvezel vast en zeker tegengekomen. Glasvezel wordt door kenners gezien als de ultieme oplossing.

Lees meer

Abonneer op fiberrevolution

Helder als Glas!

E-mailadres