Prijsindexatie en andere zaken

Op 4 oktober 2019 is middels email de volgende informatie verstrekt aan al onze relaties.

CBS indexering – Afgelopen jaren hebben wij telkens kunnen besluiten onze prijzen ongewijzigd te laten en af te zien van indexeren. Nu de inflatie in Nederland afgelopen jaar is opgelopen krijgen wij helaas te maken met verhogingen van onze inkoopkosten. Vandaar dat wij genoodzaakt zijn om per 1 januari 2020 ook onze prijzen te verhogen. Bij de berekening wordt uitgegaan van de consumentenprijsindex die het CBS afgeeft: aug 2019 = 107,37 en aug 2018 = 104,40. Op basis hiervan zullen de tarieven met 2,84% stijgen. Dit geldt voor de klanten die meer dan 12 maanden onze diensten afnemen.

Algemene Voorwaarden – Graag brengen wij u op de hoogte van aanpassingen in onze Algemene Voorwaarden die met ingang van 1 januari 2020 van kracht zullen zijn. Deze aangepaste Algemene Voorwaarden gelden voor alle nieuwe overeenkomsten cq diensten die na die datum worden afgesloten cq afgenomen. Voor bestaande overeenkomsten verandert er niets. Aangepast zijn met name de onderdelen betreffende privacy en bescherming van persoonsgegevens. De nieuwe Algemene Voorwaarden zijn terug te vinden en te downloaden op onze website.

Cookie bepalingen – Om uw privacy te beschermen hebben wij onze cookie/coockie bepalingen opgesteld. Deze treft u hier aan.

Nieuw telefoonnummer – ons centrale 088 telefoonnummer gaat veranderen naar: 088-0887188. Wij staan u graag te woord tijdens kantooruren. In de avonduren en voor nachtelijke support kunt u hier ook terecht. Minder urgente zaken graag per mail. Nb ons oude nummer 088-0882688 komt binnenkort te vervallen.

Verlenging contract– maakt u al vele jaren gebruik van onze supersnelle glasvezel aansluiting? En loopt uw contract binnenkort af? Neem dan contact met ons op over de verlengingsmogelijkheden. Stuur uw email naar: info@fiberrevolution.nl. Wij informeren u graag.

Indien u vragen heeft over bovenstaande, neemt u dan gerust contact met ons op via telefoon 088-0887188 of mail ons: info@fiberrevolution.nl. Hopend u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.