Team

Jochem Regtuit

Jochem Regtuit (1963) is gedurende zijn hele carrière in de Informatie en Communicatie Technologie (ICT) industrie werkzaam geweest. Na zijn studie HEAO-CE starte hij als Product Manager bij Stork. Enkele jaren later stapte hij over naar RAET, eerst als Account Manager en later als Sales Manager. Vervolgens werd hij Commercieel Directeur van Dimension Data Nederland waar hij de organisatie deed groeien van 35 naar 175 medewerkers. Het nauw samenwerken met business partners kreeg daarna gestalte bij Sun Microsystems waar Jochem Directeur Partners werd. Op zijn 41ste startte hij met enkele oud collega’s een eigen bedrijf genaamd IPknowledge BV wat zich richtte op consultancy in wide area netwerk (WAN) technologieën. In 2010 liet hij zich uitkopen om een nieuw bedrijf op te zetten in glasvezel consultancy onder de naam IPfiber BV. In 2014 zijn de glasvezelactiviteiten uitgebreid met de oprichting van FiberRevolution.

Eric Muller

Eric Muller (1955) is na zijn financieel-economische studie zijn carrière gestart bij een accountantsbureau, om vervolgens na enkele jaren te besluiten om een eigen accountancy- en administratiekantoor op te richten. Sindsdien ondersteunt en adviseert hij een breed scala aan zelfstandige professionals alsook kleine en middelgrote bedrijven. Eric is een specialist in het inrichten van financiële systemen, en het opzetten en optimaliseren van de financiële bedrijfsvoering. Bij FiberRevolution is hij als mede-directeur verantwoordelijk voor de financiële gang van zaken. Daarnaast is Eric de expert op het gebied van (bancaire) financieringsmodellen voor aanleg en beheer van glasvezelnetwerken.

Shafira Golamun

ShafiraShafira Golamun (1965) heeft na haar middelbare school en haar administratieve vervolgstudie inmiddels meer dan 25 jaar ervaring opgedaan als administratief financieel medewerkster bij diverse gemeenten, woningcorporaties en Verenigingen van Eigenaren (VVEs). Daarnaast heeft zij zich in deze periode verdiept in de bouwkundige en juridische aspecten van de ontwikkeling en het beheer van vastgoedobjecten. Sinds 2014 is zij als Office Manager de spin in het web op het kantoor van FiberRevolution.

Dennis Nettenbreijer

DennisDennis Nettenbreijer (1985) is na zijn studie aan de Hogeschool Rotterdam is direct de ICT wereld ingedoken, eerst als Account Manager bij De Computerwacht en later als Account Manager bij Smart IT Services. Inmiddels is Dennis bij FiberRevolution verantwoordelijk voor de verkoop van glasvezelaansluitingen . Naast zijn bezigheden voor FiberRevolution is Dennis ook oprichter en eigenaar van twee jonge bedrijven: it-Bidz, een zakelijk platform dat bedrijven ontzorgt bij de aanschaf van hard- en software, en Ticcie, een platform waar je zakelijk zoekt op kwaliteit, zonder betaalde zoekwoorden, clicks en advertenties.

Frits Nolet

FritsFrits Nolet (1952) heeft meer dan 40 jaar ervaring in ICT dienstverlening. Na zijn studie technische natuurkunde aan de TU Delft heeft hij zich eerst ontwikkeld als ontwikkelaar van software voor embedded systemen in industriële automatisering. Vervolgens heeft hij vele jaren gewerkt bij Hewlett-Packard Nederland, waar hij zich de laatste periode heeft toegelegd op de uitdaging waar het huidige internet voor staat: de soepele overgang van IPv4 naar IPv6, de tweede generatie internet. Frist was een van de initiatiefnemers van Stichting IPv6. Recentelijk heeft Frits zich ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van glasvezel projecten. Hij was de oprichter van het fiber-to-the-home project Lunteren.net en is bij FiberRevolution verantwoordelijk voor het realiseren van collectieve glasvezelprojecten voor bedrijfsterreinen. Daarnaast is Frits zelfstandig consultant en geeft hij training en advies op het gebied van ICT, mobility en media.