Raad van Advies

De Raad van Advies bestaat uit “industry experts” die met kennis, netwerk en ervaring de directie van FiberRevolution terzijde staan bij de realisatie van de ambitieuze groeistrategie.

Luuk Pals

Luuk PalsLuuk Pals (1963) heeft meer dan 20 jaar ervaring in international business development, product innovatie en new business management binnen de ICT sector. Luuk begon zijn carrière bij Granada International, Philips Broadband Networks (USA) en Philips Electronics waar hij succesvol internationale strategische allianties ontwikkelde met grote telecom- en kabeloperators. Daarna bracht hij als Vice President het bedrijf Genexis van nationaal naar een Europese marktleider en wereldwijde speler op het gebied van glasvezelmodems voor de Fiber-to-the-Home netwerken (FttH) markt. Zijn ervaring alsmede zijn uitvinding van een indoor POF (polymer optical fiber) concept, waarmee een betrouwbare, supersnelle en draad(loze) internet en WiFi verbinding ontstaat binnen woningen en bedrijfsruimten, vormt inmiddels de basis van Innovience International BV. Daarnaast is Luuk actief geweest als bestuurslid van het eSociety Platform Nederland, de community waarin bedrijfsleven, overheid en maatschappelijke sectoren gezamenlijk werken aan een breedbandige toekomstvaste digitale infrastructuur in Nederland.

Marc Steenbergen

Marc Steenbergen (1970) heeft meer dan 20 jaar ervaring in ICT en dienstverlening. Hij combineert zijn bedrijfs- en organisatiekundige achtergrond met een sterk gevoel voor commercie en strategisch inzicht in technologieontwikkelingen. Na de start van zijn carrière bij AT&T Networks Systems, later Lucent Technologies, kwam hij via Cap Gemini Ernst & Young bij Atos Origin in dienst waar hij diverse jaren Commercieel Directeur was van de business unit End User Services. Vanaf 2007 was hij Managing Director van Traxon Technologies Europe, een fabrikant van innovatieve bestuurbare LED verlichting. Na de verkoop van Traxon Technologies aan Osram keerde Marc terug in de ICT als Commercieel Directeur bij T-Systems Nederland en later als Business Development Executive bij IBM, met de focus op de kansen die cloud computing biedt aan bedrijven, organisaties, startups en ecosysteem partners.  Met ingang van 2016 is Marc werkzaam als Divisiedirecteur Nederland van de Humares Groep, een internationale dienstverlener op de flexibele arbeidsmarkt voor technisch specialisten met in Nederland de labels Maintec, Nova, Primat en Isoper.

Pierre Wolters

Foto Pierre WoltersPierre Wolters (1947) heeft meer dan 40 jaar ervaring in ICT. Vanuit een wetenschappelijke basis heeft Pierre een technisch-commerciële en organisatorische carrière gemaakt in het bedrijfsleven, met name in het MKB maar ook bij familiebedrijven en beursgenoteerde organisaties. Zijn werkterrein lag in Nederland, West-Europa en de Verenigde Staten. Pierre begon zijn loopbaan als wetenschappelijk medewerker van de Universiteit Twente waar hij onderzoek deed naar spraakcodering en glasvezeltransmissie. Daarna was hij bij Group 2000 verantwoordelijk voor de productontwikkeling op het gebied van de telecommunicatiehardware en –software voordat hij Algemeen Directeur werd. Gedurende deze tijd wist hij vele allianties met buitenlandse partners te smeden. Na functies als Business Unit Manager van Ring!Rosa (Internet-enabled computer telephony) en Algemeen Directeur van Rens & Rens (private technische beroepsopleiding) is Pierre nu reeds meer dan 10 jaar werkzaam als zelfstandige consultant en interim manager. Gedurende deze periode heeft hij functies vervuld als Technisch Directeur bij @Home en Stedin en als Vestigingsdirecteur bij Joulz.