Jochem Regtuit bestuurslid van het eSociety Platform

door | sep 27, 2016 | Nieuws |

Tijdens de bestuursvergadering van het eSociety Platform op 7 september jongstleden is het nieuwe bestuur geïnstalleerd. FiberRevolution is verheugd te melden dat haar directeur, Jochem Regtuit, onderdeel uitmaakt van het nieuwe bestuur.

Het eSociety Platform (voorheen Fiber to the Home Counsel Nederland) is een kennis- en actiecommunity, waarin bedrijfsleven, overheid, maatschappelijke sectoren en de technologiesector gezamenlijk, de eSociety in Nederland stimuleren en verder vormgeven. Een supersnelle, toekomstvaste digitale glasvezelinfrastructuur is daarvoor een absolute randvoorwaarde. Het eSociety Platform kent momenteel meer dan 70 toonaangevende grotere en kleinere participanten waaronder Accenture, Alcatel-Lucent, Alliander, BAM, Cisco, DSM, EMC, Draka, Eurofiber, Innovience, KPN, Microsoft, Simac, Tele2, Vodafone en Volker Wessels.

Het bestuur van het eSociety Platform bestaat uit vijf ervaren industry leaders met veel ervaring in de glasvezelmarkt. Het bestuur wordt verkozen voor een zittingsperiode van 2 jaar. Het nieuwe bestuur bestaat uit: Jeanine van der Vlist (Eurofiber), Gerlas van den Hoven (Genexis), Harry van Gunst (BAM), Jan de Vos (TechMahindra) en Jochem Regtuit (FiberRevolution Nederland BV).

Voor meer informatie zie www.esocietyplatform.nl