Informatiesessies “Zakelijk glasvezel: praktijkervaringen, tips en valkuilen”

door | aug 23, 2016 | Nieuws |

Op woensdag 21 en donderdag 29 september organiseert FiberRevolution! twee informatiesessies over glasvezel voor bedrijven(terreinen). Deze sessie wordt speciaal georganiseerd voor bestuursleden van ondernemersverenigingen, industriële kringen en gebiedsmanagers. Om de sessie zo interactief mogelijk te houden is er slechts plaats voor een beperkt aantal deelnemers (op = op).

Steeds meer organisaties in Nederland eisen hoge internet snelheden en/of zeer hoge bandbreedtes. De digitale verbinding naar de buitenwereld is van cruciaal belang, moet een zeer hoge beschikbaarheid hebben en toekomstvast zijn. Naast directe besparingen zullen cloud, virtual reality, drones, apps, big data, digitale diensten, video/voice, sensoring, etc. een zeer grote bijdrage gaan leveren aan de toekomst van organisaties.

Graag maken wij u in de GRATIS informatiesessie nader bekend met de Nederlandse glasvezelmarkt, de gehanteerde modellen, technieken, mogelijke aanpak, valkuilen en tips, et cetera. Maudy Hengeveld, gebiedsmanager van bedrijvenpark Hoog16hoven, vertelt over het traject wat zij met de lokale ondernemers heeft afgelegd om te komen tot glasvezel op haar bedrijvenpark.

De agenda ziet er als volgt uit:

16:30   Inloop met koffie/thee/fris

17:00   Welkom                                                       Marc Steenbergen

17:15   NL glasvezelmarkt & modellen                Jochem Regtuit

17:45   Case Hoog16Hoven                                   Maudy Hengeveld

18:15   Q&A                                                            Allen

18:30   Soep met broodjes

De compacte en praktijkgerichte sessie wordt gehouden in Brasserie Waalhaven op bedrijven- park Rotterdam The Hague Airport. Er zijn twee data waar u zich voor kunt inschrijven: woensdag 21 of donderdag 29 september. Deelname is kosteloos.

Bent u geïnteresseerd om glasvezel op uw bedrijventerrein mogelijk te maken? Heeft u specifieke vragen voor onze specialisten? Dan ontmoeten wij u graag. U kunt zich opgeven door een email te sturen naar info@fiberrevolution.nl. U ontvangt daarop een bevestiging inclusief nadere details.